Megéri csúcskategóriás telefont vennem, nagyobb árat fizetnem, ha csak ezek fontosak nekem?
Sokan ajánlják itt a jobb telefonokat, amik ugye drágábbak, gondolok itt nexus 5 és társaira. De ami nekem fontosabb lenne, az az, hogy tudjak rajta netezni, gondolok itt youtube, facebook meg különböző oldalakat böngészni, zenét hallgatni, meg azért 8 megapixeles kamerája legyen, amivel szép képeket tudok csinálni. Ne fagyjon le, legyek elérhető és azért 1 napig bírja az aksija.
Ezeket nem tudja egy középkategóriás, olcsóbb telefon is?
de , csak a középkatogiások azok nem anyira jók
szagatnak az oldalak , a kép kicsit zavaros stb..
a gyártok viszont egy csucsmodelnél nem tudják megengedni ezeket a dolgokat .
Netezni már kb bármelyik telefonon tudsz. Középkategóriás telefon, hiába 8 megapixeles, soha az életben nem fog olyan képet csinálni, mint egy iPhone (amúgy sem a megapixel számít)
Androidos telefontól ugye nem lehet elvárni, hogy ne fagyjon le, mert úgyis le fog. Windows Phone-nal nincsenek tapasztalataim, de én nem vennék, mert amennyi alkalmazás van rá, és ahogy kinéznek, kb sose használnám őket.
(igen, iPhone-om van, lehet szidni)
Tudja,csak jobbik esetben fél év múlva elkezdenek egyre jobban laggolni lassulni.
Nexus 5 a legjobb ár/érték arány gyorsaságban és nem fog soha laggolni,(jobb mint egy iphone)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!