Hívásátirányításkor melyik kártyáról emelik le a pénzt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 13:56
1/6 anonim válasza:
amelyikröl inditod az átirányitást
2/6 anonim válasza:
Én átirányítotam az anyukám telefonjára a hívásaimat, és mindkét kártyáról leemelte a pénzt. De lehet, hogy attól is függ, hogy milyen kártyád van.
3/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy mindkettőről leemelik. Szemetek!
4/6 anonim válasza:
Így van! Mindkettőről lehúzzák a lóvét! Bár nem értem miért. Ez a gyakorlatban olyan mintha külföldön tartózkodnál és hívnának! :D Szopóka nyalóka! De sajnos nem lehet kikerülni azt költségmentesen hogy régi kártyádat is tudd használni az új mellé. Olcsóbb ha küldesz minden számnak smst az új számodról. Ha pedig más miatt kell akkor pedig nincs más megoldás!
5/6 anonim válasza:
pannonnál arról amelyikről az átirányítást indítod
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jan. 28. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!