Mennyit ér egy használt HTC One?
Figyelt kérdés
Gondolkozom azon, hogy esetleg eladnám a HTC One (M7) 32GB -os telefonomat, telekom függő van rá még egy év garancia, hibátlan állapotú (2 kis karcot leszámítva) gyári tartozékok papírok minden megvan. Szerintetek mennyi érte a reális ár? Én 90-100000 körül gondolkozom.2014. nov. 6. 23:49
1/7 anonim válasza:
Annyit nem er amennyit leirtal, 100.000ft-ert lehet venni ujat,kartyafuggetlent
2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nem lenne sürgős eladni, csak most lett egy éves még nagyon jo állapotú, garancia is van rá és gondoltam most váltok M8 - ra mert ennek az ára+ kis ráfizetéssel esetleg memegtudnám venni.
2014. nov. 7. 07:44
3/7 anonim válasza:
70-ért mennek most a használt függetlenek..
4/7 A kérdező kommentje:
És az M8 most mennyibe kerül?
2014. nov. 7. 08:35
5/7 anonim válasza:
Szia, M8 az 150 000 körül jár kél.
A tiedről annyit tudok mondani, hogy szerintem simán 95-ért elmegy egy komoly vevőnek. De ehhez esetleg beviheted egy "szaküzletbe" ahol felbecsülik, sőt el is kezdik árulni neten, vagy ha otthagyod akkor boltban is (persze nem ingyé).
6/7 A kérdező kommentje:
Jónapot!
Erről a felbecsülésről még nem hallottam. Hogyan műkdik? Milyen szaküzletbe becslik fel? Mennyiért tudnám eladni?
2014. nov. 7. 20:11
7/7 anonim válasza:
Ne szenvedj már :-) Tedd fel olx-re, Hardverapróra amennyiért gondolod.. ha nincs érdeklödő akkod lejjebb veszed az árat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!