Mi a véleményetek az Iphone 6- 16GBos telefonról? Nem a plusszos
Figyelt kérdés
tapasztalatok alapján ha lehet :)2014. nov. 4. 20:51
2/3 anonim válasza:
Nekem ismerősömnek van és nagyon meg van vele elégedve.Gyors szép, könnyű készülék ami még 3 évig használható marad ha az eddigiekből indulunk ki.
Szerintem nem jársz rosszul vele ha azt veszed.
3/3 anonim válasza:
Én is fogtam már kezemben egy iPhone 6 16GB- ot és nagyon jó telefon. Nekem korábban iPhone 4- em volt és nagyon imádtam. most egy HTC One- ról irok de már biztos, hogy jövő karácsonykor meglepem magam egy iPhone 6S- el és onnantól fogva 2 évente veszek új iPhone-t. Megéri mert a 7S(?)- nél már csak 150- et fizetek a 64GB- os ért mert egy 2 éves 64GB- os iPhone- t el lehet adni 100- ért (lásd most iPhone 5 64GB OLX-en).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!