Drágább androidos telefonok is csak 1 évig működnek probléma mentesen?
Figyelt kérdés
Nekem mindig olcsó androidom volt, de kb 1 év után mindig volt valami vele. Most gondolkozok új, erősebb telefon vásárlásán. Sony xperia z1 compact-ot néztem ki, de ennyi pénzért mondjuk szeretném, ha mondjuk 3 évig korrektül kiszolgálna. Ez lehetséges androidos telefonnal?2014. nov. 4. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 éve van meg a mostani mobilom és semmi gond vele, most is ugyanúgy működik, mint a dobozból kivéve, annyi a teendőd, hogy nem szabad minden értelmetlen appot letölteni
2/5 anonim válasza:
Minden androidos épp olyan jó vagy rossz mint ahogyan megveszed csak néha takarítani,újra kell rakni.
3/5 anonim válasza:
elég ritka h egy androidos teló elmegy egy évet anélkül, hogy buherálni kellene
mindegy mennyibe került
talán a lollipop javít ezen
4/5 anonim válasza:
4 éve vettem egy már akkoris alsóközépkategóriás androidos telót, és még most is elfogadhatóan működik. Pár hónapja a jutúb mondta be az unalmast (azt írja, nincs net, pedig de), néha nem csörög ki, ha hívok valakit, de apróbb kellemetlenségektől eltekintve teljesen használható most is. Sose buheráltam, még szoftvert se frissítettem, meg semmi :D Appokkal meg tele van, már rég nem tudok újat letölteni anélkül, hogy ne kéne valamit törölni a régiek közül.
Amúgy egy Vodafone 845-ről van szó.
5/5 anonim válasza:
Már a felvetés is téves, hisz egy hard reset után bármikor olyan lesz, mint új korában. És figyelembe véve az xda-s srácok munkáját, a készülék akár sokkal jobb is lehet, mint új korában :) És ha nem vágod a földhöz, ezt játszhatod 10 évig is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!