Amerikában vásárolt telefont lehet használni Magyarországon?
Gondoltam, hogy a hülye magyar csak azért is bele fog kötni akárhogy, minden áron, hogy nehogy az okosabbnak Legyen igaza!
1. Áruld el kérlek, hogy hol volt arról szó, hogy használt telefont óhajt vásárolni? Ez a te képzeletbeli hülyeséged, csak hogy bele tudjál UTÓLAG kötni a maradék pontba!!!
2. [link] A vám elhagyása bűncselekmény, illegális, adó be nem fizetése törvényt sértő. Ennyi erővel hozzon már magával egy jó kis mexikói kokaint is. Ha lúd, legyen kövér!!!
Most pedig küldj el engem is nyugodtan a francba! Csak ehhez értesz! Gondolkodni nem tudsz! Töröltem a kérdést!
Come back nevű felhasználó válasza:
Látom, hogy alapvető szövegértési problémáid vannak.
Kimegy megveszi használja haza jön. Ennyi. Onnét, hogy kiveszi a dobozból és bekapcsolja, belakja onnantól már használt készülék lesz.
Kapísss?? Nem tudom, hogy ezen mit nem lehet érteni.
Come back
Nincsen semmi féle vám. Én nemrégiben vettem egy tabletet amerikába és semmi féle vánot nem kellet fizetni. S ezért arra voltam kiváncsi hog ugyan ezt meg lehet-e csinálni egy telefonnal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!