Nokia lumia 520 külseje?
Külsőre nem rossz, de szerintem annyira nem kézbe simuló.
A Lumia 530 sokkal jobb külsővel rendelkezik szerintem.
A kijelző nem rossz, de nem is kiemelkedő. Nagyjából azt a szintet hozza, amit ennyiért el lehet várni.
De halványnak semmiképpen nem nevezném.
A Méretével egyáltalán nincs baj, kompakt kis készülék.
Egyébként ne zavarjon, de az 530 konkrétan, ha nem is sokkal, de az 520 felett van tudásban.
Ettől függetlenül semmiképpen sem utódja, hanem mindkettő egy adott széria legalsó kategóriás tagja.
(az egyik a WP 8.0-ás /x20-as, a másik pedig a 8.1-es /x30-as szériáé.)
Már csak azt kell eldöntened, hogy fontos-e neked az autofókusz.
Ugyanis az 530 fixfókuszos, azaz nem lehet vele makrózni.
Viszont a tesztek alapján szebb képeket készít az 520-nál.
Emellett a hardvere is valamivel jobb.
Illetve szerintem jobban kézbesimuló a formája; az 520nak kicsit éles lett az előlap széle. Nem vészes, de kicsit zavaró tud lenni.
#8:
Szerintem nincsen semmi gond az onscreen gombokkal.
a dedikált kameragomb sem egy olyan dolog, ami életbevágó lenne.
A szenzorok hiánya talán olyan, ami probléma lehet.
Fix fókuszos, de ha nem makrózik az illető, akkor nem jön ki a hátránya, cserébe a szebb színeknek és az élesebb képnek biztosan látható előnye van.
HD és 854*480 között nincs akkora hatalmas különbség, csak annyi, hogy az 520-ra rá lehet mondani, hogy „HD”
De az optika minősége az 530-ban jobb, így kb. ki van egyenlítve a dolog.
Ezek olyan dolgok, amik felhasználófüggőek, hogy mennyire fontosak.
Én pl. a kicsit erősebb hw és a szebb külső miatt inkább az 530-at venném, ha a kettő között kellene döntenem.
De amúgy az 520 60k-n indult anno, az 530 meg 35k-n. Szóval azért ez is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!