Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segítsen nekem?!

Valaki segítsen nekem?!

Figyelt kérdés

Van egy Samsung Galaxy Y telefonom van és mivel a mostohaapám régen nyomkodta és egyéb dolgokat csinált így lezártam jelszóval aztán ezt meglátta és megváltoztattam,de nem emlékszem rá..És nem tudom feloldani..Valaki tudna nekem segíteni?

Nagyon hálás lennék

2014. nov. 2. 16:09
 1/3 anonim válasza:

Nekem is Samsung Galaxy Y-m van, először én is kétségbeestem. De szerencsére vissza tudtam állítani.

Én úgy tudtam megcsinálni, hogy már csak e-mail-lel lehetet visszaállítani a jelszót, és kikapcsoltam. Ezután rámentem a segélyhívásra, és sikerült lehúznom az értesítéses izét (ahol be és ki lehet kapcsolni a WiFit, a Bluetooth-t és egyebet), itt bekapcsoltam a WiFit, beírtam az e-mail-címemet, a jelszavamat, és megadtam egy olyan mintát, amit meg tudtam jegyezni. :)

2014. nov. 2. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem ilyen kódos feloldás van..És ha rá megyek a segélyhívásra akkor sem jön le semmi sem..használhatatlan..:Valami más ötlet am köszönöm:)
2014. nov. 2. 17:27
 3/3 anonim válasza:
Hogy ha az sem működött amit az 1. válaszoló írt, akkor talán megkérdezheted ott ahol megvetted, vagy vidd szervízbe.
2014. dec. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!