Ha jól sejtem, 5" feletti telefont keresel magadnak.
Az Ascend Mate, a Redmi Note és a Lumia 1320 is kijön a T3 árából.
Ezek jobban megérik szerintem.
Hát azt nagyon rosszul teszed, ugyanis az pont a két legrosszabb márka Android fronton. :D (ha a noname cuccoktól most eltekintünk)
Hidd el nekem, hogy egy Xiaomi vagy egy Huawei, bármennyire is rossz előítélete van az embernek amiatt, mert kínaiak, attól még igenis jó cuccokat raknak össze.
Én legalábbis ha Androidos telót néznék magamnak, akkor sokkal inkább vennék egy Xiaomi-t, mint egy Sony-t vagy Samsungot.
A Samsung túlárazott, és gyenge minőségű, a Sony meg igyekszik, csak a megvalósításban sorozatosan hibákat követnek el, a sorozatos rossz üzleti döntésről nem is beszélve. És ezt már eljátszották a Sony Ericssonos időkben is; majdnem bele is rokkantak,csak ott az Android húzta ki őket átmenetileg a katyvaszból.
Ráadásul most igen rosszul állnak pénzügyileg, és nem csak a mobil részleg, amit kizárólag maguknak köszönhetnek, és kb. csak akkor maradhatnak meg, hogyha a PS tényleg lenyomja az Xbox-ot ebben a generációban, különben nem sok jóra számíthatnak...
Kicsit elkanyarodtam a témától :D
De a lényeg az, hogy ha jót akarsz, akkor kerüld a Sony-t, és ez a Samsungra hatványozottan igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!