Hogy megy ez a feltöltőkártyás mobil dolog?
Figyelt kérdés
Szeretnék szerezni egy olcsó, párezer forintos mobilt, amit csak arra használnék, hogy egy bizonyos személlyel néha beszéljek rajta. Semmi rosszra nem kell gondolni ;)
Nem tudom hogy megy ez? Az ilyen tesco-s, lidl-ös telefonokhoz kapásból adnak sim kártyát meg ilyeneket?
2014. nov. 2. 13:22
2/7 anonim válasza:
Bemész bármelyik szolgáltatóhoz, és kb 5 perc alatt megveszed. Nem kell hozzá semmi, csak kifizeted.
3/7 A kérdező kommentje:
Semmi szerződés meg ilyenek?
Mert akkor majd inkább a húgomat küldöm be megvenni :D
2014. nov. 2. 13:35
4/7 anonim válasza:
Én ezt vettem nemrége, szerintem ez éri meg most legjobban:
600 Ft lebeszélhető a 2990 Ft-os árból. Ha a szolgáltatóhoz mész, náluk nincs ilyen olcsó.
6/7 anonim válasza:
Ja és hasonló van a Lidl-nél is, ugyanezen az áron és ugyanúgy 600 Ft lebeszélhető, van hozzá kártya.
7/7 anonim válasza:
Utólag telefonon kell aktiválni, ott kérnek adatokat, de szerintem lehet kamu adat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!