Szeretnék venni egy készüléket, de nem tudok dönteni, időtálló készüléket akarok. Iphone 6 vagy Xperia Z3. szerintetek?
Samsung nem jöhet szóba, ezt a kettőt néztem. Xperia mellett vízállóság ami konkrét telefon melletti érv. Iphone esetében egyre szimpatikusabb maga az iOS androidtól már kicsit herótom van ( és most sincs gyenge készülékem) , és biztos hogy egy időtálló telefonról beszélünk...nem tudom Z3 esetében egy év mulva például hol lesz ha már kint lesz a 4-es...
Tudom hogy az iPhone drága és főként a márka miatt fizetsz annyit amennyit de akkor is nagyon szimpatikus készülék...csak hát nem vízálló..
NEm azért de ki tart egy ekkora telefont a farzsbebébeN?
Viszont tényleg csak egy alumínium unibody-t kapott, magnézium nélkül emiatt teneg elég gyenge.
Iphone 6
Sokan úgy gondolják h az Iphone túl van árazva!mert pl egy csúcskategóriás Samsung nincs túlárazva?dehogynem
és emelett jön az hogy az android csak durva hardwerrel tud jól futni
Azert az A7-es meg az A8-ás proci elég jó. Az Apple különben mar lehet hogy ilyet fog rakni a következő MacBookokba. Legalábbis a 12" Air-be. Ha nem most, egyszer tuti. Meg a piacvezető GPU sem olyan szutyok..
Csak azért mondjatok gyengének, "pusztán" 1 Giga RAM van benne.
Gratulálok.
Gratulálok, jól döntöttél :D
Jó szórakozást az új telefonodhoz!
(Ha iPhone-t veszel is ezt írtam volna, de a Z3 szerintem azért jobb mert nekem is az van:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!