Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék venni egy készüléket...

Szeretnék venni egy készüléket, de nem tudok dönteni, időtálló készüléket akarok. Iphone 6 vagy Xperia Z3. szerintetek?

Figyelt kérdés

Samsung nem jöhet szóba, ezt a kettőt néztem. Xperia mellett vízállóság ami konkrét telefon melletti érv. Iphone esetében egyre szimpatikusabb maga az iOS androidtól már kicsit herótom van ( és most sincs gyenge készülékem) , és biztos hogy egy időtálló telefonról beszélünk...nem tudom Z3 esetében egy év mulva például hol lesz ha már kint lesz a 4-es...

Tudom hogy az iPhone drága és főként a márka miatt fizetsz annyit amennyit de akkor is nagyon szimpatikus készülék...csak hát nem vízálló..

2014. nov. 1. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mese mese mátka...
2014. nov. 2. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:

NEm azért de ki tart egy ekkora telefont a farzsbebébeN?

Viszont tényleg csak egy alumínium unibody-t kapott, magnézium nélkül emiatt teneg elég gyenge.

2014. nov. 2. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Iphone 6

Sokan úgy gondolják h az Iphone túl van árazva!mert pl egy csúcskategóriás Samsung nincs túlárazva?dehogynem

és emelett jön az hogy az android csak durva hardwerrel tud jól futni

2014. nov. 2. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
mert az ios ne mcsak durva hardverrel tud jól futni? azért mondanak minden jót az iosról mert az csak durva hardvereken fut. az android is csak az olcsó telefonokon fut rosszul..
2014. nov. 3. 17:20
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
butaságot ne beszélj, az apple telefonok harmatgyenge hardverek a samsung csúcstelefonokhoz képest, csak rendesen meg van írva a szoftver
2014. nov. 3. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Azert az A7-es meg az A8-ás proci elég jó. Az Apple különben mar lehet hogy ilyet fog rakni a következő MacBookokba. Legalábbis a 12" Air-be. Ha nem most, egyszer tuti. Meg a piacvezető GPU sem olyan szutyok..

Csak azért mondjatok gyengének, "pusztán" 1 Giga RAM van benne.

Gratulálok.

2014. nov. 3. 18:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem a Z3as lesz a befutó!
2014. nov. 5. 02:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, jól döntöttél :D

Jó szórakozást az új telefonodhoz!

(Ha iPhone-t veszel is ezt írtam volna, de a Z3 szerintem azért jobb mert nekem is az van:D)

2014. nov. 5. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!