Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azt úgy lehet, hogy veszek...

Azt úgy lehet, hogy veszek egy előfizus telefont és kiveszem belőle a kártyát?

Figyelt kérdés
Végül is csak a havidíjat fizetném mert nem telefonálnék vele, és még 1 kérdés: Hogy ha elmúltam már 18 akkor ezt így megvehetem magamnak?
2010. jan. 26. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
megteheted csak értelme nincs...2éves hűségnyilatkozatot irsz alá szoval 2 évig fizeted a havidijat mi legalább 2-3 ezer forint...és ennyivel nem olcsobb egy előfizetéses telo mint egy kártyás vagy független...
2010. jan. 26. 16:19
 2/6 anonim válasza:
igen, tehetsz bele masik kartyat. Viszont az elöfizetés nemcsak kortól függ,hanem attol, h megfelelő anyagi hattere van-e a elöfizetési igényednek, különbözi befizetett szamlakat kerhetnek toled (gáz, villany) vagy a munkahelyi igazolast, hogy rendelkezel havi fix jövedelemmel stb.
2010. jan. 26. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a részletfizetésnél van, számlás telót vehet bárki, viszont érdemes lebeszélni a havidíjat ha már egyszer kifizeted!
2010. jan. 26. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet de hülyésg. Akkor már inkább használd azt a kártyát vagy meglévő kártyád vidd át előfizetésbe és úgy. Jah és telefont így csak 18 éves korod után tudsz venni.
2010. jan. 26. 17:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azért kérdeztem mert biztos kijönne majd minden hónapban egy 20ezres számla az tuti :-) Annyit beszélnék

2010. jan. 27. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megteheted, de nem éri meg!

A számlás 0-Ft-os vagy akár 19900 Ft-os telefonoknál sem éri meg sajnos a "részletfizetést és a havi díjat". Gondolom, olyat néztél ki.... Ha beszorzod a törlesztési részletet és a kötelezően fizetett havi díjat (néhol ezt külön veszik) a hűségidővel, sokszor kiderül, hogy kb 1,5x-2x-ét fizettetik ki Veled! Ha most nincs pénzed, akkor lehet jobban járnál, ha gyűjtögetnél egy fél évig... lehet addigra meg még szupibb telefonnal is kijönnek... :)

2010. jan. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!