Érdemes Android-ról WP-re váltani?
A jelenlegi telefonom: Ace 3 (TMH-típusú)
Szeretnék váltani majd egy Nokia Lumia telefonra, mert az Androidos telefonkat soha nem frissítik.
Az érdekelne hogy a Wp-nek mi a hátránya?
Tényleg olyan stabil mint amilyennek mondják?
Hát Xperiát biztos hogy nem vennék.
Volt már 2 is, és elég rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban. Na meg arról nem is beszélve hogy zárt a bootloader-el vannak ellátva a függő telefonok és a gyári rendszer egyáltalán nem olyan tökéletes, hogy ne legyen szükséges néhány javítás manuálisan eszközölni.
Tudom hogy a WP még sokkal zártabb, de nem egy ismerősöm váltott WP-re és sokkal boldogabbak vele mint mondjuk az előző Androidos telefonjukkal(Xperia L).
Azt szintén tudom hogy az Android a nyíltságával sok mindenben előrébb jár, de azért az már egy vicc hogy 50-60 ezer forintos telefonokat nem lehet frissíteni.
Lehet hogy néhány gyártó korrekt de a legtöbb nem mert általában itt inkább kizárólag a drágább telefonok kapnak tényleges támogatást.
Na ez egyenesen nevetséges: Motorola Moto E
Csak összehasonlítás képpen:
Ace 3: Qualcomm S4 MSM8930 2x1,2Ghz(Krait 200), Adreno 305, 1GB, 4.2.2
Moto E:Qualcomm S2 2x1,2Ghz(Cortex-A7), Adreno 302, 1GB, 4.4.2
Lehet hogy az Android verzió újabb, de a hardver ég és föld.
Az Ace 3-ról meg annyit hogy ha nem is mondható olyan nagyon jónak akkor is a Motorolánál sokkal jobb! Szerintem nincs mindenkinek 100 Forintja hogy folyamatosan a legjobb telefonja legyen!!!
A tény az tény: az Androidnál sokkal hamarabb elavulnak a készülékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!