Iphone 4s vagy Sony Xperia Z?
iPhone 4s
attól még, hogy a legolcsóbb nagyon jó
(én is most vettem a T-Mobiletól)
a 3-as tényleg hülyeségeket ír :D
az, hogy "jobb pixelsűrűség" nagyon jó, de nem fogod észrevenni a különbséget, kivéve ha sas vagy.
a jobb hardver megint csak egy papíradat, a 4S jóval gyengébb hardverrel is bírja ugyanazt nyújtani, mint a Z.
a sony féle vízállóságról is elég, ha a facebook oldalukon utánanézünk, az egész z széria gyakorta beázik, és utána meg persze nem csinálják meg gariban, hanem elküldenek...:D
nfc...nem tudom, te használod? én telómban is van, de folyamatosan ki van kapcsolva...:D
annyira bírom, amikor valaki a parasztvakító funkciók alapján ítéli meg, melyik telefon jobb :D
egyébként én sem venném meg egyiket sem, ha meg már egyel feljebb lépünk, akkor az iPhone drágább(mondjuk ha egy 5-öt hasonlítunk össze egy Z1-el), szóval úgy inkább ez Z1 lenne...
Ugyan nekem nem SONY Z-m van (Hanem egy régi Sony Ericssonom, holnap jön a Z3 ^^), De a szomszéd srácnak igen.
Nem ma vette, és nem is mai telefon (van vagy 1-2 éves.. :D), de még mindig lehet vele vagánykodni.
A strandon azzal szoktunk videózni, úszásra is szokta hozni. Eszméletlen telefon.
Még nem ázott be sosem, de egyre inkább úgy tűnik szerencsénk van. Sokszor írják, hogy így nem vízálló, meg úgy nem vízálló. A Z1 vízállósága rosszabb.
A Z3 a legjobb, aztán a Z, ugyanolyan a Z2 és a legrosszabb Z1. Így jönnek sorban. Az hogy papíron mi van, az ne érdekeljen. A Z3 bizonyára jobban vízálló, mert IP 65 és 68-as ,de majd lefogom tesztelni. A Z azért bírja jobban mint a Z1 mert nem nyitott fejhallgató aljzata van. A Z2-nél ez már javítva van.
Valószínűleg azért van ez, mert a Z1 volt az első ilyen telefon (vízálló nyitott Jack aljzattal).
A szomszéd gyereknek Z-je van, az unokatestvéremnek Z1, az egyik legjobb haveromnak meg Z2-je. Most nekem lesz Z3-am.
Leszavazhattok, meg minden, de én a vízállóság kérdését fejtettem ki. Ha érthetetlen (nálam előfordul :D), akkor kérlek írj egy privátot, és részleteiben levezetem neked a dolgot. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!