Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5530-at nem tudom...

Nokia 5530-at nem tudom bekapcsolni ha egy ideig hidegben volt. Ez normális?

Figyelt kérdés

bejön a nokia képernyő de "megfagy" és nem reagál semmire, nem kéri se a pint-t se semmit se csinál. kikapcsolni se bírom, csak ha kiveszem az akksit.

micsi vele?

2010. jan. 26. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szevasz! Kérdésedre kérdéssel fogok most válaszolni!!!!!!!

Amikor TE kint vagy egy jó ideje a mínusz hidegbe és már-már úgy érzed, h lefagy a kezed!!! --TUDSZ VELE FOGNI, DOLGOZNI???

2010. jan. 26. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

de tudod én hordok kesztyűt, a telóm meg tokban vna tárolva! ráadásul duplatokban! Nos?

-,-

előző 2 telefonomnak SOSEM volt ilyen baja. ez is a táskámba volt, duplatokban, nem hiszem el hogy annyira lehűlt hogy ne működjön. ez hiba vagy tényleg normális?

2010. jan. 26. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem lecsapódik a pára, kapcsold ki egy időre. talán az akksit is érdemes lenne kivenni.
2010. jan. 26. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Aksi ki-be után sem működik? Nem tudom, lehet-e csinálni a telefonon hard resetet, ha lehet, akkor az következik a sorban. Olvass utána, hogy kivitelezhető-e. Ha az istenért sem akar működni, akkor egyértelműen szervizre van ítélve. Gyanítom, egy ilyen telefonnak nem szabadna kipurcannia egy kis fagyoskodás miatt.
2010. jan. 26. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:

nem jól fogalmaztam:)

szóval ha kis ideig pl táskámba van és én meg hazaérek a suliból, akkor picit le lehet hűlve a telcsi.

ilyenkor ha nyomom a bekapcsolót, akkor megjelenik a nokia képernyő de semmi tovább. ki se bírom kapcsolni, csak ha kiveszem az akksit. ha visszarakom, akkor se csinál semmit, csak ha pár percet(talán tizet is) a szobába melegebb helyre rakom, és úgy próbálom bekapcsolni. akkor már jó.

de elvileg hidegben is működnie kéne nem?

2010. jan. 26. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Így azért más! Azt hittem, teljesen behalt. Sejtésem sincs, mennyit kellene bírnia egy ilyen telefonnak a hidegben. Ha mínuszok repkednek, talán nem meglepő, hogy ilyeneket produkál. Szerintem ne erőltesd, várd meg, ameddig kicsit bemelegszik. Ha utána működik rendesen, akkor nagy baja nem lehet.

Azért furcsa, hogy pont a finn mobil nem bírja a hideget. Az a hely nem a gatyarohasztó melegéről híres.. :)

2010. jan. 26. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
írtam az előbb, hogy lecsapódhat a pára. ez akkor fordulhat elő, ha hideg helyről meleg helyre kerül. olvasd el a használati utasítást...
2010. jan. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!