Nokia 5530-at nem tudom bekapcsolni ha egy ideig hidegben volt. Ez normális?
bejön a nokia képernyő de "megfagy" és nem reagál semmire, nem kéri se a pint-t se semmit se csinál. kikapcsolni se bírom, csak ha kiveszem az akksit.
micsi vele?
Szevasz! Kérdésedre kérdéssel fogok most válaszolni!!!!!!!
Amikor TE kint vagy egy jó ideje a mínusz hidegbe és már-már úgy érzed, h lefagy a kezed!!! --TUDSZ VELE FOGNI, DOLGOZNI???
de tudod én hordok kesztyűt, a telóm meg tokban vna tárolva! ráadásul duplatokban! Nos?
-,-
előző 2 telefonomnak SOSEM volt ilyen baja. ez is a táskámba volt, duplatokban, nem hiszem el hogy annyira lehűlt hogy ne működjön. ez hiba vagy tényleg normális?
nem jól fogalmaztam:)
szóval ha kis ideig pl táskámba van és én meg hazaérek a suliból, akkor picit le lehet hűlve a telcsi.
ilyenkor ha nyomom a bekapcsolót, akkor megjelenik a nokia képernyő de semmi tovább. ki se bírom kapcsolni, csak ha kiveszem az akksit. ha visszarakom, akkor se csinál semmit, csak ha pár percet(talán tizet is) a szobába melegebb helyre rakom, és úgy próbálom bekapcsolni. akkor már jó.
de elvileg hidegben is működnie kéne nem?
Így azért más! Azt hittem, teljesen behalt. Sejtésem sincs, mennyit kellene bírnia egy ilyen telefonnak a hidegben. Ha mínuszok repkednek, talán nem meglepő, hogy ilyeneket produkál. Szerintem ne erőltesd, várd meg, ameddig kicsit bemelegszik. Ha utána működik rendesen, akkor nagy baja nem lehet.
Azért furcsa, hogy pont a finn mobil nem bírja a hideget. Az a hely nem a gatyarohasztó melegéről híres.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!