Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti most milyen telefont...

Ti most milyen telefont vennétek/kérnétek?

Figyelt kérdés
135ezer Ft alatt. Ami teljesítményben is jó, nem fagy le percenként és nem 1 évig bírja...Főleg netezésre(Facebook, Viber stb.) és játékokra kellene a telefonáláson kívül persze. Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. okt. 31. 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
Ja... Meg a kb 4 óra alatt lemerülő akksit, zajos videófelvételt és fél év után lepereg a nexus felirat a hátuljáról... Akkor már inkább motorola ha a gyári Androidnál tartunk.
2014. okt. 31. 21:18
 12/23 kérdező.. ***** válasza:
Hát ha ez tényleg így van akkor kicsit megfontolnám a megvételét.Csak mert egy nexus 5-t akarok venni év végén mert csak csupa jót hallottam róla.
2014. okt. 31. 21:48
 13/23 anonim ***** válasza:

Xperia Z1Compact

vagy ha még lehet kapni az XPERIA SP

2014. nov. 1. 08:56
 14/23 kérdező.. ***** válasza:
Az SP már elavult,akkor inkább Lg G2.
2014. nov. 1. 08:59
 15/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tájékozódok minden ajánlott teló után. de légyszíves ne itt veszekedjetek...:)
2014. nov. 1. 09:03
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
A nexus 5 kijelzője és gyorsasága páratlan. Ha most tervezel telefont venni nézd meg a motorola termékpalettáját. Nekem volt MotoG-m és MotoX-em (2013) nagyon jó készülékek. Hangosak, jól bírja az akkujuk és megakaszthatatlanok akárcsak a nexus, hiszen ezek is google gyártmányok
2014. nov. 1. 09:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Legjobb ha tényleg utánanézel, mert itt valaki nagyon olyan kedvében van hogy minden válasz szar, csak az övé a jó, és lepontozgat !

Ezért nézem meg én is mindig ki mit ír, utánanézek, és eldöntöm, mert itt kb csak a "NEXUS5AKIRÁLYWÁÁÁ" a menő -_-

Sok sikert a telefonvételhez, majd írd meg milyent vettél ! :)

2014. nov. 1. 09:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Rendben, majd megírom. Valószínűleg nem én fogom megvenni hanem karácsonyra kapom, úgyhogy nem is az én döntésem lesz teljes mértékben csak ajánlásokat próbáltam gyűjteni. :)
2014. nov. 1. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Lumia 735
2014. nov. 1. 12:18
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
Nekem LG G2-m van, és nagyon imádom, de megmondom őszintén, szerintem nincs értelme drága telefont venni. Kell venni egy ötvenezreset, aztán kész. Óriási lehúzás a többi, ún. csúcstelefon. Az IPhone 6 plus a legnagyobb. Ott "csak" 230.000 forinttal tévedtek el az értékesítők. A HVG szerint a valós technikai értéke 59.000 ft. Bravó, szépvolt, emberek!
2014. nov. 16. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!