BlackBerry 9700 Bold. Vélemény? Van valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
ezt szeretném kérni szülinapomra de kíváncsi vagyok h jó e ez a telefon? vélemények akinek van
[link] itt egy link hozzá
2010. jan. 26. 13:38
1/6 anonim válasza:
jól nézki:D én is ilyet szeretnék csak nemtudom hogy hol kapható és mennyiért!:S
3/6 anonim válasza:
Nekem ilyenem van kb 5 napja vettem és ímádom nagyon jóóó én csak ajánlani tudom !!:D
4/6 anonim válasza:
nekem nemtetszik:( sztem túl 'nagy'
dehát kinek a pap,kinek a papné:)
5/6 anonim válasza:
ti tudtok rajta wifizni ??? hogyan kell? mert az enyém megtalálja a wifiket rákapcsolódik . de konkrétan hogyan tudom meg , hogy most ténylegesen a wifivel netezek , és nem pedig a fizetős nettel???
6/6 anonim válasza:
utolsó hozzászólónak irom hogy ha elolvasná a kézikönyvet akkor tudná hogy a menüben be lehet állitani hogy 3g vagy wifi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!