LG G3, Z2, Galaxy S5 melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 16:02
31/41 anonim válasza:
Egy S5 vagy 5S kérdésre egszer majdnem 100 válasz érkezett, a legtöbb 0%-os volt.
32/41 A kérdező kommentje:
Hát srácok nem lehet erre mit irni annyira megoszlottak a vélemények a 3 telefon közül hogy é konkrétan nem tudom melyiket vinném haza
2014. okt. 31. 15:55
33/41 kérdező.. válasza:
Szerintem próbáld ki mindhármat pl a mediamarkt ba vagy szolgáltatónál ahol kirakják próbaként,és döntsd el hogy melyik tetszik.
34/41 anonim válasza:
Így van, szerintem is próbáld ki őket ha van lehetőséged rá.Nem is értem miért minket kérdezel ez ügyben,mikor mindenki más szempontokat helyez előtérbe telefonvásárláskor.Én pl.:gondolkodás nélkül megvenném az S5-t mert szerintem az a legjobb,de van aki másképp látja.Neked kell telefon ezért TE döntesz.
35/41 A kérdező kommentje:
Attòl független még érdeklődhetek kinek mi jön be jobban.
G3 at használtam már tetszett de ink g2 venném meg vagy z2 áhh franc se tudja
2014. okt. 31. 21:55
36/41 anonim válasza:
Z2-t vedd, igaz nekem Z3-am van, meg egy sima Z-m, de mind a kettő nagyon jó még a Z is.
37/41 A kérdező kommentje:
Most volt alkalmam nyomogatni báttyám g3 ját és szerintem nagyon akad ,a menüben képeknél pedig most vette maradok vafy g2 z2 vagy z3
2014. nov. 1. 12:36
38/41 kérdező.. válasza:
Igen a G3 hajlamos akadni a QHD kijelzője miatt.
39/41 A kérdező kommentje:
Végül Z2 őt vettem. Báttyám G3 jával hasonlítgattuk össze
Szerintem z2 fényévekkel gyorsabb.
Viszont ami nem jó a z2-ben a dupla kattintásos képernyőfeloldás.Néha nem is érzékeli hogy duplán kattintok ez jobban kivan találva a g3 ban.
2014. dec. 29. 19:34
40/41 anonim válasza:
Meg még sok más is. Csak kár hogy nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!