Imei szám átütésével foglalkozik valaki?
Figyelt kérdés
vettem egy telot de félek hogy lefogják tiltani ha nem fizeti az akitől vettem és arra jutottam hogy csak igy lehet megakadályozni hogy kárba vesszen a pénz amennyiért vettem amugy egy lumia 625röl van szó......köszi előre is a segitséget...ja és tudom hogy nem lehetne amugy megcsinálni de nincs más választásom..segitsetek..2014. okt. 30. 12:40
1/5 anonim válasza:
rákeresel googleban, letöltöd, futtatod, egyszer csak kidobja a kódot, beírod, kész vagy
mi ebben olyan nehéz?
2/5 A kérdező kommentje:
lennél olyan kedves és leirnád a pontos menetét félek hogy elbasszom a telot..
2014. okt. 30. 13:15
3/5 A kérdező kommentje:
amugy semmit nem irnak magyarul hogy mit hogy kell és félek igy
2014. okt. 30. 13:17
4/5 anonim válasza:
akkor vidd szervízbe, és fizess érte. nyilván ha ilyen kétes jövőjű telefont sikerült venni, akkor áron alul sikerült...én legalábbis nem vettem volna meg normál áron, ha az eladó nem tudja garantálni, hogy tehermentes.
5/5 anonim válasza:
Lumia 625-ben nem lehet szamot cserelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!