Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidja mindenki az...

Miért szidja mindenki az androidot?

Figyelt kérdés

Nekem LG g2 van már egy éve lassan elötte két évig volt galaxy s2 és semmi lagg buggot nem tapasztaltam.

Ja és 20 ezer forintos szaroktol meg ne is várjanak sokat szerintem..

2014. okt. 29. 11:30
 1/9 anonim válasza:
Biztos egész nap nyomkották meg letöltöttek mindenféle játékot, alkalmazást rá és így befagyott vagy éppen laggolt..
2014. okt. 29. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Az LG G2 pont az a kategória, amitől el is várja az ember, hogy a rendszer ne fagyjon már fél év után. Az egy top készülék. Nekem is androidos van, már másfél éves, de valami szörnyű, ahogy fagy és mindig mást csinál. 45ért vettem, nem éppen kis összegért. Ha tudom, hogy ilyen kritikán aluli teljesítménye lesz x hónap után, el se hozom a szolgáltatótól. Egyébként egy G2-es készüléket terezek én is venni, nagyon szép telefon és végre jó is.
2014. okt. 29. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Azért mert nem egy hülyéknek szánt zárt rendszer mint az ios vagy a wp, hanem egy normális op rendszer ami úgy mint a pcken be tud lassulni a sok app maradványtól. Ilyenkor alap helyzetbe állítod és olyan lesz mintha most vetted volna.
2014. okt. 29. 11:46
 4/9 kérdező.. ***** válasza:
Így van,egy pc-t is időnként újra kell telepíteni mert belassul de nem azért mert szar a windows vagy a gép.Újratelepítés után viszont jobb mint újkorában,így van ez androidnál is,csak ott egy gyári visszaállítást kell csinálni.
2014. okt. 29. 11:54
 5/9 Wadmalac ***** válasza:
49%

#3: ez is igaz, meg sajnos sokan azokból az alsókategóriás modellekből indulnak ki, amiket talán nem is illett volna piacra dobni, túl kis tárhely, ram, proci.

Amint 9mm is írta, ez egy igen komoly, nagyon széles körűen felhasználható oprendszer.

1. Ezt nem egy hardverre fejlesztették, hanem rengeteg totál eltérő alapon futnia kell, hardveralaptól és optimalizálástól függően jól-rosszul. Ha veszel egy Chevrolet Lacettit 1.2 -es motorral és nem megy meg zabál is, az nem azt jelenti, hogy az Otto-motor egy xar.

2. Ez az oprendszer sokkal többet tud, sokkal többre használható, mint amit egy alap okosteló felhasználó valaha is ki fog használni, sőt meg sem fordul a fejében.

De ennek kihasználásához bizony kicsit konyítani kell a rendszerhez.

3. Mint ahogy a karbantartáshoz is. Egy pc-nek, egy autónak, egy kerékpárnak, bármilyen komoly, bonyolult harver és szoftver rendszernek is szüksége van karbantartásra. Android esetében ez annál inkább szükséges, minél ratyibb hardveren fut a rendszer.

1 és 3 miatt hiszik és állítják sokan, hogy az android "en masse" egy xar.

2 miatt hiszik sokan, hogy nem jobb, mint a másik két konkurrens oprendszer. :)

2014. okt. 29. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak hibái ahogy minden oprendszernek.
2014. okt. 29. 12:40
 7/9 Wadmalac ***** válasza:
55%

És bizony a hibái nagyrészt ennek a túlpörgetett, végtelenül profitorientált piacvilágnak köszönhetőek. Minél gyorsabban minél több, újabb, többet tudó rendszert, telefont kiadni, qHD, HD, fullHD, 4K, megapixel- és dpi-háború, újabbnál újabb wifi- és netprotokollok, kábé a fele a felhasználó szempontjából tökéletesen lényegtelen, semmi praktikumot nem tartalmazó újítás, új fantázianevekbe, x.x. utáni újabb szám az eladást növelő parasztvakításba....

Nincs az a fejlesztő-csapat, aki ilyen körülmények közt, határidőkkel 100%-ot tud letenni az asztalra. Még az agyonajnározott IOS esetén se, pedig talán ott a legkisebb a fejlesztési nyomás, kevés hardverre, legkisebb változtatásokkal, leghosszabb fejlesztési idő az új szoftverre.

Nincs tökéletesen optimalizált android?

Dehogy nincs.

Ott a vanilla, Nexusra. Ott hardverspecifikusan leeht optimalizálni.

Ott vannak a főzött romok az XDA-n, ahol kismillió hobbifejlesztő összedolgozik, bugmentesít, csiszolgat, bővít l'art pour l'art jelleggel.

Nekik van idejük, emberanyaguk ÉS A PROFITNÁL JOBB KÉSZTETÉSÜK a tökéletes munkához.

2014. okt. 29. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért szidja mert nem értenek hozzá.Egy Androidos készüléket nem csak nyomkodni kell meg össze-vissza mindenhonnan (külső forrásból is akár)mindenféle gagyi sz. rokat letölteni,hanem ÉSSZEL kell használni.Figyelni kell hogy mit hogyan takarítasz le,honnan,mit töltesz le mennyi RAM-ot zabál amit letöltöttél stb.Nekem Galaxy S4-em van de én sem tapasztaltam még semmi ilyesmit.
2014. okt. 29. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz.
2014. okt. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!