Nagyobb CPU, más technológiával működik a kijelző(az 520-é a jobb) , nagyobb akku, az 530-ba 2 SIM kártyát is bele tudsz tenni egyszerre.
Árban nincs nagy különbsèg (200 Ft)
Bocsi az első válaszolónak, de jó nagy butaságokat írtál. Mindkettő telefonnak LCD kijelzője van, az alap fényerő beállítás különböző, az 520-nál nagyobb, de ezt be lehet állítani. Az akkumulátor ugyanolyan, 1430 mAh kapacitású az akkumulátor típusa is ugyanolyan(BL-5J), szóval nemtom, hogy ezt honnan vette az első válaszoló. Készenléti idő és beszélgetési idő különbség tényleg van, ami az 530 javára kedvez. A fényképező sokkal jobb az 530-nak, a videófelvétel viszont az 520-nak kedvez, de ezt ekkora kijelzőnél észre sem lehet venni. A kijelző mérete a képeken úgy tetszik, hogy az 520-é nagyobb, de mindkettő 4Colos. A szoftver sokkal jobb az 530-nak, fényévekkel, sokkal gyorsabb. Magáról a Lumiáról annyit, hogy maradj a cégnél, ez a jövő telómárkája. Nézz még szét a weboldalon, és úgy a Neten is, de csak az adatokat nézd meg, mert sok ember szerint nem hozta a színvonalat, ugyanis néhány dologban tényleg rosszabb az 520-nál, viszont sokkal több dologban jobb. Az 525-nél pedig csak egy kicsit jobb, ezért sokan fikázzák. De az az igazság az, hogy sok embernek van 520-a, és "féltékenyek" az 530-ra, ami a letisztult Nokia Lumia 520 és 525. Szóval nyer az 530, méghozzá döntő fölénnyel. Az 530-at vedd meg, ebben az árkategóriában viszi a pálmát, a Young2-t is veri, ami egy nem olcsó telefon, és a Samsung egyik legnagyobb nem marha-drága telefonja, a Sonykat és BlueBerry telefonokat is viszi egy darabon az árkategória fölött. Tehát ennél jobb más gyártótól származó terméket csak kb. 50.000. felett vannak. Az első válaszolóba pedig nem akarok belekötni, de a jobban utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt válaszolnánk a kérdésekre. Íme egy link, amit sokat segíthet:
Tehát a Nokia Lumia 530-at vedd meg, mert nagyon megéri!
Nem gondolom, hogy butaságokat írtam volna
Az aksit úgy értettem, hogy az 530 energiatakarékosabb
Az 520-ban 720p HD-van míg az 530-ban 480p HD Ready. Én a 2-őt más technológiának tekintem attól függetlenül, hogy az alapok(LCD) ugyan azok
A 2 közül tényleg az 530-at érdemesebb megvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!