Hogyan működik az előfizetes?
Vodafone-nál szeretnénk egy előfizetéses telefont vásárolni, (édesapámmal megyek) de sajnos nem igazán tudok kiigazodni a sok számon...
Tegyük fel, hogy 1ft-os készüléket választok, akkor holnap nem kell fizetnem semmit, csak majd csekket küldenek minden hónapban?
Eddig feltöltőkártyás telefonjaim voltak, ezért eddig ezzel nem volt efféle gond.
A hívásaim/üzeneteim is csekken kell majd befizetnem?
Próbáltam eligazodni, de egy idő után feladtam. Nem mozgok otthonosan ilyen téren. Segítsegetek előre is köszönöm szépen!
17/L
Jó lenne tudni, melyik ajánlatot választod, valamennyire kéne előre tájékozódni, a variációk száma nagy..
Általában: a készüléket ha részletre veszed, akkor annak x hónapig (1év-2év, vagy valahány hónap)van fizetendő részlete. Olykor ki lehet hozni 0 forintért.
Van azután az előfizetésre hűségidő.
Annyit jelent, hogy a hűségidő végéig minimum ennyit kell havonta, havidíjként fizetned. Kevesebb nem lehet.
Van általában lebeszélhető része, ha azt elfogyasztottad, akkor magasabb lesz a következő havi számla.
Sok variáció van: magasabb havidíj/rövidebb hűség.
alacsonyabb havidíj/hosszabb hűség.
Van magasabb havidíj, kisebb összegű részlet stb....
Benéztem a voda honlapjára.
Ahol 1 Ft van írva, azért nézd meg, milyen feltételekkel lehet kihozni 1 forintért.
Szerintem az első havi díjat azonnal ki is kell fizetned.
Rendben van, köszönöm szépen a segítséget! :) Akkor úgy készülök.
Ment a zöldpacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!