Milyen okostelefont ajánlanál egy kezdőnek? Részletek lentebb.
Sziasztok!
Még sosem volt okostelefonom és teljesen tanácstalan vagyok az óriási kínálat miatt, hogy melyik felelne meg legjobban az igényeimnek. Ebben kérném a segítségeteket.
Árban 30-35e Ft-ig mennék el. Alkalmankénti netezésre szeretném használni, például megnézni a moziműsort vagy a buszmenetrendet, néha az e-mailjeimet. GPS is jó lenne, de nem életbevágóan fontos. És még szókereső játékot szeretnék rá. Nagyjából ennyi.
Köszönöm szépen előre is.
Egy dolgot mondok: felejtsd el a Windows Phone-t, csak android!
Szolgáltatónál ne vegyél semmit, drágább mint a független.
Saját tapasztalat van vele, vagyis édesanyámé. netezni tökéletes, gps jó rajta, nem dobja a jelet stb, persze fel kell rá tenni egy programot.
Egy negatívum a kamerája, mert az tényleg kritikán aluli.
Miért felejtse el a WP-t? Mert Android párti vagy?
Én is.. Még is aláírom hogy alsó kategóriában Androidos telefont venni öngyilkosság.. Anyumnak van egy Lumnia 800 (7es Windows al) és 1x fagyott be a másfél év alatt, rettentő gyors a WP, ami egyúttal hátrány is. (Az ok amiért gyors az az hogy ha valamiből kilépsz akkor tényleg kilépsz belőle, teljesen bezárja a telefon)
5-ös: Legalább itt ne hazudj!
Kérdező, az androidot felejtsd el, én már tapasztaltam milyen egy alsó kategóriás laggdroid, ócska kamera, ócska rendszer, csak holnaputánig sorolnám. Maradj az 520 mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!