Mi az a Boot Lopp, boot loopban szenved a telefonom?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S2ről van szó. Rootoltam annyi, hogy a kernelt változtattam semmi többet. Bekapcsolom a telefont ugye bejönn a Samsung galaxy S2 felirat és mivel rootolva volt akkor egy sárga háromszög benn eegy fekete kérdőjelel de több semmi csak download modeba tudom berakni a telefon de Recovery Modeba már nem tudom mi a baj mit tegyek? - fontos lenne nem értem milett csak vissza állitottam a gyári beállitásokra.2014. okt. 27. 22:05
1/4 anonim válasza:
A helyzet a következő. Nem értesz hozzá és hülyeséget csináltál.
A boot loop az nem ez. De tök mindegy a boot loopnál sem tölt be a rendszer meg most sem.
Tehetsz rá egy totál új rendszert.
2/4 A kérdező kommentje:
De mi a franctol lett vele ez? Augusztus ota van rootolva. Akkor sem vilagos, hogy miert csinalja ezt...
2014. okt. 27. 22:51
3/4 anonim válasza:
Összeakadt a ROM és a Kernel, valszeg nem kompatibilisek egymással.
Ha lenne recoveryd, azt mondanám, hogy rakj fel egy másik kernelt.
De mivel nincs, Download módban rakj rá új rendszert és meg van oldva.
4/4 A kérdező kommentje:
Már szervizben van valszeg az op rendszer nincs a helyén vagy baja van az akku nak is mert nem töltötte a telefont csak bejött az elem a képernyőn közepén egy betöltő karika és megakadt.
2014. okt. 28. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!