Hogyan konvertáljak át . Avi- t 3gp- be, hogy lejátssza a telefonom is?
Figyelt kérdés
honnan töltsek le hozzá és milyen programot? És hogyan használjam?2010. jan. 25. 19:30
1/7 anonim válasza:
Rengeteg, kifejezetten erre a célra alkalmas program van fent a neten :) Keresőbe csak nemes egyszerűséggel beírod, hogy "Avi to 3gp Converter" és bumm :) Biztosan találsz valami ingyenes programot, amit egyszerű használni. Bye
2/7 anonim válasza:
Format Factory
ingyenes, magyar, mindent konvertál
3/7 anonim válasza:
Ez pedig netes,még csak le se kell tölteni,ingyenes és magyarul is tud,mindent mindenre átalakít.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, a format factory mellett döntöttem :-)
2010. jan. 25. 23:25
6/7 anonim válasza:
Bár nemtudom milyen telód van, nekem egy N95 öm van ami gyárilag nem jácca az AVI-t..de 3GP-be meg határsz@r a minőség, ugyhogy én letöltöttem a CORE PLAYER-t ami már jácca az AVI-t a telómon, gyönyörű minsőégben! HA esetleg ezt a progit kezeli a telód próbáld meg! :):) megéri
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :-)
samsung i8910 hd- m van.
2010. febr. 7. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!