Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelót tudtok...

Milyen okostelót tudtok ajánlani 50ezer forint körül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 50ezer forint körüli középkategóriás androidos telefont vagy phabletet szeretnék vásárolni. Már nézegettem több fórumot, teszteket de akkora a választék hogy nem tudok dönteni.

Márka nem számít, nyitott vagyok a kínai márkákra is (prestigio,alcatel, hasonlók..).

Ami viszont fontos szempont az a kijelző mérete (lehetőleg minél nagyobb, a minősége, az akksi üzemideje és az 1 gigás vagy akár nagyobb RAM.

Köszönöm a segítséget, minden válaszolónak megy majd a zöld.

2014. okt. 27. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Moto G, Redmi 1s
2014. okt. 27. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiket elso irt a legjobbak Androiddal ebben az arkategoriaban, amit meg hozzatennek az a Lenovo. Van nehany modell, ami befer a keretedbe es jo nagy kijelzovel rendelkezik.
2014. okt. 27. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Ez a Xiaomi Redmi 1S tényleg jó telónak tűnik, nekem is tetszik, mobilarena is dícséri. Lehet megrendelem a xiaomishop.hu-ról.

Akinek van ilyen telefonja leírná az eddigi tapasztalatait róla? :)

2014. okt. 28. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg Xperia M?
2014. okt. 29. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!