Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom Dominocsomag mellé...

Telekom Dominocsomag mellé rendelhető havidíjas mobilcsomagokat hogy tudom megrendelni?

Figyelt kérdés

Telekom Dominocsomag mellé rendelhető havidíjas mobilcsomagokat hogy tudom megrendelni?

Rámegyek a Telekom oldalára akkor van egy lista itt

Domino NetPlusz S

Domino NetPlusz M

stb

küldöm a megfelelő opciót sms-ben a 1430-ra.

Erre a következő választ kapom:

"Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatást egy ezt kizáró másik szolgáltatás miatt nem tudjuk bekapcsolni. További információ: 1430. Üdvözlettel: Telekom"

Felhívom a 1430-at, lekérem a bekapcsolt szolgáltatásokat... Erre a robot azt mondja be hogy önnek nincs bekapcsolt szolgáltatása...

Szóval most mi van? Mit tegyek!?!?!

2014. okt. 27. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Regelj be a telószámoddal a t-mobile.hu-ra és nézd meg mi van bekapcsolva.
2014. okt. 27. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy emberrel beszélj az üf-on, ne a robottal.
2014. okt. 27. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Közben beszéltem egy ügyfélszolgálatissal és bekapcsolták. Valami korábbi 0-s blokkolta.

Viszont most meg akartam lesni ezt amit mondasz, hogy a számoddal reggelsz be és látod hogy mi van beállítva. Na azt sem tudom megcsinálni. Hol van a telekom oldalán a regisztrálás? mert emlékeztetőztető van de reg nincs...?!?!

2014. okt. 27. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb felül "belépés", utána "nem tudom a jelszavamat", utána "dominós vagyok" és ott elolvasod ezt: "Ha még nem volt jelszavad, ideiglenes jelszót küldünk telefonodra SMS-ben, amivel belépés után elkészítheted jelszavad" Nahát.
2014. okt. 27. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!