Telekom Dominocsomag mellé rendelhető havidíjas mobilcsomagokat hogy tudom megrendelni?
Telekom Dominocsomag mellé rendelhető havidíjas mobilcsomagokat hogy tudom megrendelni?
Rámegyek a Telekom oldalára akkor van egy lista itt
Domino NetPlusz S
Domino NetPlusz M
stb
küldöm a megfelelő opciót sms-ben a 1430-ra.
Erre a következő választ kapom:
"Tisztelt Ügyfelünk! A szolgáltatást egy ezt kizáró másik szolgáltatás miatt nem tudjuk bekapcsolni. További információ: 1430. Üdvözlettel: Telekom"
Felhívom a 1430-at, lekérem a bekapcsolt szolgáltatásokat... Erre a robot azt mondja be hogy önnek nincs bekapcsolt szolgáltatása...
Szóval most mi van? Mit tegyek!?!?!
Köszi. Közben beszéltem egy ügyfélszolgálatissal és bekapcsolták. Valami korábbi 0-s blokkolta.
Viszont most meg akartam lesni ezt amit mondasz, hogy a számoddal reggelsz be és látod hogy mi van beállítva. Na azt sem tudom megcsinálni. Hol van a telekom oldalán a regisztrálás? mert emlékeztetőztető van de reg nincs...?!?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!