Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy SIII-ról...

Samsung Galaxy SIII-ról váltanék iPhone-ra.5S vagy 6?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy 2 éves SGS III telefonom. Elég sok problémám van vele, főként az akadozó és folyton összeomló Android rendszerrel. iPhone-ra szeretnék váltani. Szerintetek érdemes a 6-ost megvennem, vagy elég az 5S is?

Ami nekem fontos: stabil, terhelhető és rendszeresen frissíthető op. rendszer, gördülékeny e-mailezés, felhasználóbarát kialakítás, jó minőségű kamera, kiváló hívásminőség. Az SGS-ben nagyon szeretem a nagy kijelzőt, de nem ez az elsődleges szempont, ha csak ennyi a különbség a két telefon között, akkor elég az 5S is.

Az árukkal tisztában vagyok, az most nem szempont. Köszönöm a válaszokat előre is!

2014. okt. 27. 09:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ. Végül az 5S mellett döntöttem, az eladót is megkérdeztem, és ő is azt mondta, hogy nem tud annyival többet a 6, mint amennyivel többe kerül az 5S-nél.

Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, bár csak 1 hete használom. :)

2014. nov. 6. 13:37
 12/23 anonim válasza:
Az az igazság, hogy csak akkor éri meg a 6 ha a nagyobb kijelzőt vesszük figyelembe. Így is ha össze vetünk egy iPhone 5-öt és 5s-t akkor a külsőn kívül meg egy két apróbb változtatáson kívül semmit nem veszünk észre, mert az iPhone 5-ön is el fut minden akadás mentesen. Nekem volt iPhone 5-öm és utána lett a mostani 5s-em de szinte teljesen fölösleges volt megvenni olyan szempontból hogy jobban fog teljesíteni, mert az 5-ön is igazából minden elfutott. Nyílbán erősebb az 5s az 5 nél, illetve erősebb a 6 az 5s nél, de még most sincsenek olyan alkalmazások amelyek teljes mértékben kihasználják az 5s teljesítményét. És 5s-t már olyan 150e körül lehet kapni:)
2014. nov. 8. 18:48
 13/23 anonim válasza:
Jaaaaa nem láttam fent srry :)
2014. nov. 8. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. (Samsung fan vok igen, mert ismerem minden telefont! És samsung a legjobb!) Vegyél Galaxy S5-öt vagy Note 4-et. Mert kijön rájuk android 5.0 Lollipop. És nézd meg videóban is hogy sokkal jobbak mint ios! S5 Lollipop: [link] és Note 4 Lollipop: http://www.youtube.com/watch?v=G2DW6YKhLxY úgyhogy sokkal érdemesek mint IOS egyik haverom is eladta iphon 6-ot és androidot vette helyette.
2015. jan. 11. 19:10
 15/23 anonim ***** válasza:
xD osztálytársamnak Note 4-e van,még mindig nem jött ki rá az 5.0 -rakas fos..nem egyszerre kapják meg a frissítést-de gáz.Nekem iPhone 6-om van,5S-ről cseréltem!Nekem megérte ráfizetni 90.000-et,mert azért nagyon érezhető a különbség!
2015. jan. 13. 18:07
 16/23 anonim ***** válasza:
De még az iphone 6sincs olyan jó mint egy Galaxy S3.
2015. jan. 13. 23:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Tényleg?ne viccelj már.A Galaxy S3-nál még a 4S is jobb!Kár hogy nincs már támogatva az S3,nem?a 4S még van:)

[link]

Galaxy S5-öt szarrá veri:) Ennyit erről te tudatlan kisember.

2015. jan. 18. 14:04
 18/23 anonim ***** válasza:
15# azért mert, Samsung az S5tel kezdte a frissítést, 2.nak note 4jön rá. 3.nak note 3 és negyedik s4 lesz. :)
2015. márc. 27. 16:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Az S4 nem is biztos hogy megkapja.
2015. márc. 27. 17:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Pedig az S4 se egy öreg telefon,a vele párhuzamosan megjelent iPhone még egy ideig megkapja,ez egy nagy pozitívum az Applenek,nem gondoljátok?
2015. márc. 28. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!