Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Pocket Neo-ról?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 20:05
1 2
 11/17 Saavedro ***** válasza:
És mire jó az ilyen hardverrel...??? Na??? Odáig még vágesz nagyon, hogy bepötyögöd, hogy hö-hö android...csak utána áll le az agyad...még a rendszer maga sem képes elvergődni rajta, EZT írtam az ELŐZŐ hozzászólásomban (kb. 20 perce). És ha a Pocket neókának ANNYIRA de annyira sokkal nagyobb a képernyője, mire mész vele? Nézegeted, hogy mennyivel pixelesebb? HmmmMmmm...
2014. okt. 28. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Igaz hogy rossz a szemem de én nem látom pixelesnek. A hardverről meg csak annyit hogy erősebbel nem tudnák ilyen olcsón adni.
2014. okt. 29. 00:07
 13/17 Saavedro ***** válasza:
Ha annyira csóringer az ember, hogy 40ezret képtelen kifizetni telefonra, akkor inkább vesz olyat, amivel SEMMIT nem fog tudni csinálni? Hiába olcsó, ha egy kalap ürülék ingyér van és az jobban megéri.
2014. okt. 29. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Kivánom hogy mindig legyél olyan faszagyerek hogy ki tudj adni 40 ezret egy telefonra! :-)
2014. okt. 29. 12:25
 15/17 Saavedro ***** válasza:
Kiadtam (ahogy az emberek nagy része is anno a gombos telefonokra), komolyan 40ezre nincs az embernek, de hö hö android, az kell, mert az életelem? Ugyanmár
2014. okt. 29. 23:05
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem néz mindenki utána, de megsúgom hogy általában elégesettek ezzel a telefonnal, ezért merem én is ajánlani.
2014. okt. 29. 23:15
 17/17 anonim válasza:
Hát nem tudom azok hülyék akik azt mondják hogy ilyen szar meg amolyan gagyi nem fogták még a kezükbe csak jár a pofájuk mert igazábol ennyi pénzért nincs jobb telefon amibe belelehet kötni az a kamera de jó kis telefon de tény hogy nem ér többet mint 13990Ft én ennyiért vettem és még nem volt vele probléma
2014. nov. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!