Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone telefonra lehet rakni...

IPhone telefonra lehet rakni számítógépről dolgokat?

Figyelt kérdés
Pl.képeket,zenéket,videókat.Van egy kép a számítógépen,azt összekötöm USB-n keresztül a telefonnal,és rárakom a képet a telefonra.Vagy a telefonról rakok egy képet a számítógépre.IPhone-n lehet ilyet csinálni?Mert azt mondják,hogy nagyon zárt a rendszer.Gondolom Mac-en biztos lehet,de sima,Windowsos gépen?

2014. okt. 26. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
iTunes-szal lehet rá zenéket meg videókat rakni. Képekben nem vagyok biztos.
2014. okt. 26. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy amiket én csinálok.Pl.telefonnal csinálok egy képet,azt felrakom a gépre.Vagy régi telefonomról felrakok egy képet a gépre,azt meg a gépről rárakom az iPhone-ra.Ilyet lehet?Meg amik vannak a gépen MP3-ak azt rá tudom rakni USB-vel a telefonra?
2014. okt. 26. 21:55
 3/5 Zakathol ***** válasza:
Rá.
2014. okt. 27. 07:25
 4/5 anonim válasza:
Van az iFunbox, azzal szinte midnent tudsz csinálni, még crackelt játékokat is át tudsz rakni Pcről iphonera
2014. okt. 27. 20:10
 5/5 anonim válasza:
Képeket egyszerűen elküldöd email-en keresztül az iphone-ra
2014. okt. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!