Nokia Lumia 530. Van hátránya?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm ezt a telefont ajánlotta. Van valami hátránya a telefonnak? Én úgy tudom a Nokia telefonok nem olyan jók.2014. okt. 26. 18:35
1/8 anonim válasza:
Jó telefon. Egyedül a vaku hiányt tudnám hátránynak mondani, semmi mást.
2/8 anonim válasza:
a nokiak meg mindig jok, csak sokan vakon szidjak a WP-t
3/8 anonim válasza:
a duplamagos processzoron kívül mindenben visszalépés a Lumia 520hoz képest, ráadásul jelenleg drágább is annál:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
5/8 anonim válasza:
" csak sokan
vakon szidjak a WP-t"
mivel rengeteg progi nincs ami androidra és iphonra van... ez komoly hátrány!
6/8 anonim válasza:
A Nokia telefonok is jók, de kinek hogy... Nekem L530 van, hibát nem találtam, játékok is elég jók. Bár 1 hiba van benne hogy a kamera minősége elég gyér... Meg a 20.000Ft az még egy okos telefonra tökéletes ár...
7/8 anonim válasza:
En tavaly karácsonyra kaptam egy ilyen telefont, kezdetben jo volt meg szeretttem de aztán jottek az apróbb hibák , aztán a nagyobbak is pl.: Nekem elég zavaró hogy egy csomó appot nem lehet letölteni. Továbbá a kamera minősége is eleg rossz. Foleg hogy nem rendelkezik első kamerával. Mostanaba pedig nem enged semmiféle alkalmazást letölteni ugyanis azt irja ki az áruhaznal hogy 805a8011 hibakod próbálkozzon újra, ez mar legalabb egy honapja, meg nagy gondom hogy problema van vagy a youtubbal vagy pedig magával a telefonnal mert nem engedi , hogy videókat nezhessek rajta. Szval nekem abszolút nem jott be ez a telefon. Var lehet hogy csak az enyem ilyen selejtes vagy nem tudom, mar rajta vagyok az új telefonomon.
8/8 anonim válasza:
Ár érték arányban,még mindíg a legjobb választás.Vannak"keményebb Lumiák,de nem 20 000 forint körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!