Mennyire erős ez a telefon?
Figyelt kérdés
Klón telefonról van szó, 25 ezerből jönne ki.
A jó telefonok borzasztó drágák, max 30 ezret szánok rá, ezen gondolkoztam, mert muszáj lecserélnem a régit.
ANDROID 4.2.2
MTk6572 ARM Cortex A7
1.0 Ghz Dual Core
8GB ROM + 512MB RAM
5 Mpx kamera
3G
Wifi, GPS, AGPS
2014. okt. 26. 12:19
1/8 anonim válasza:
Ennyi pénzböl Lumia 520.Klónt csak akkor vegyél ha van fölösleges 30ezred.
4/8 Zakathol válasza:
Még az iPhone-nál is szarabb. :(
5/8 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem ugrottam bele. Rám akarták tukmálni, én meg gondolkodóba estem.
Nagy képernyős telefont szeretnék, ha várok vele egy kicsit, akkor a max tényleg 50 lesz, amit rászánok.
Alcatel Pop c7-et néztem, de a kamera nem éppen a legjobb.
Esetleg tudnátok ajánlani pár márkát?
2014. okt. 26. 12:34
6/8 anonim válasza:
50k-ért a Moto G a legjobb (ha annyira nem fontos a kamera), ez vitathatatlan.
Ha fontos a kamera, akkor használt telefon jöhet csak szóba, mert más telefon sem sokkal jobb ennyi pénzért.
8/8 anonim válasza:
klónt semmiképp! Olvass utána itt az oldalon, mit leszenvednek azok akik megvettek ilyen ipari hulladékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!