Hogyan tudom használni a telefonom vga kameráját?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy a legkisebb felbontású és nem tudom, hogy használjam mivel amikor használnám kameraként, csak a hátsót tudom használni..2014. okt. 25. 23:16
1/6 anonim válasza:
Azt szeretned kerdezni , hogyan hasznald az elolapi kamerat?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen,de ez igazából a legkisebb felbontású.
2014. okt. 25. 23:27
4/6 A kérdező kommentje:
Alcatel one touch pop c3
2014. okt. 25. 23:39
5/6 anonim válasza:
A kamera alkalmazásban kell, hogy legyen egy olyasmi ikon ami egy fényképezőgépre hasonlít és az alján 2 nyíl van. Ezzel lehet váltani a két kamera között.
De ugyan ilyen gomb felel skype/tango/stb. beszélgetés során azért, hogy épp melyik kamera képét mutassuk a beszélgetőpartnerünknek.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a probléma az, hogy már kerestem ilyen ikont és nincs. A beállításokban sem találtam erre vonatkozó fület. :(( De az tutti, hogy van a telómnak vga kamerája.
2014. okt. 26. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!