Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Android teleforól törölt...

Lili987 kérdése:

Az Android teleforól törölt bélyegképeket hogyan lehet visszaállítani? (Próbáltam több mindent. )

Figyelt kérdés

Van 50 képem és a Clean Masterrel töröltem a bélyegképeket, mert azt olvastam, hogy azok úgy is visszaállnak, ideiglenesen törlődnek.

Amikor viszont szükség lett volna rájuk, mégsem sikerült

helyreállítani.

Leírás alapján próbáltam pár dolgot.

Innen - onnan töröltem képeket (DCIM ill. Cache), de lehet, hogy valamit kihagytam.

Van valamilyen megoldás a helyzetre?

Köszi a választ!

#bélyegkép #android bélyegképek #törölt bélyegképek #törölt bélyegképek visszaállítása
2014. okt. 25. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

a bélyegképek tényleg visszaállnak

nyisd meg a galériát, ekkor bejön x mappa, ilyenkor várj egy picit, akkor betöltődnek a mappák előnézetei

ha megtörtént, akkor nyiss meg egy mappát, és szép lassan menj végig a képeken, míg mindegyik betöltődik, majd nyiss meg egy új mappát, csináld megint, stb.

ha nem érthető, írj

2014. okt. 25. 17:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Újra próbáltam, de továbbra sem sikerül.

A QuickPic app azt írja: a betöltés sikertelen!

A gyári galéria app azt írja, hogy nincs indexkép.

Ezeken kívül minden betöltődik.

2014. okt. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!