Miért van az, h az androidra, (program, játékok, stb ) sokkal több ingyenes program tölthető le, mint windows phone-ra?
sok ember elfeleljti hogy a droid es a iOS is keves appal indult, idok soran bovult a kinalat, es a wp fiatalabb igy meg most van feltorekvoben
es azt is megnezhetnek hogy a nyiltsagnak koszonhetoen rengeteg a szemet, nem csak a memmyiseg a lenyeg
a wp stabilabb, de ha te is a torrentezo pistikekhez tartozol akkor maradj droidnal...
A droid egyáltalán nem instabil. Ezt a hülye berögződést még tényleg nem sikerült kinőlni?
A wp-re egyszerűen nem fejlesztenek. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nyílt vagy zárt egy rendszer. Még hivatalos google által fejlesztett gmail alkalmazás sincs rá. A rendszer adottságai jók, tehát simán lehetne rá fejleszteni.
A fejlesztőket kell megkérdezni, hogy miért hanyagolják ennyire.
Az is hülyeség, hogy kevés a szemét. Konkrétan a wp-s appok nagy része jó ha eléri a 3.5-ős átlagot. Ritka gagyi appokat készítenek hozzá sajnos. Droidon sokkal több a jó app, arányaiban is nem csak összességében.
Nem lehet mondani, hogy melyik jobb. A saját tapasztalatom az, hogy két napig szenvedtem a barátom nokia 820-asával, hogy lementsem a névjegyeket, videókat, fényképeket róla.
(Ez egy androidon kb 5perc)
Nekem, linuxom van, ami nem hajlandó kapcsolódni a wp-al. Lehet, hogy lehet, de én nem találtam rá módot, a laptopot meg nem voltam hajlandó miatta babrálni.
Szóval nem látta háttértárnak a telefont.
Átmentem a haverhoz, mert neki WIN8-a van pont ezért.
A 8-as nem volt hajlandó kommunikálni vele, míg le nem frissítem a telefont.Megtörtént.
Aztán addig nem kapcsolódik, míg nem frissítem le a 8-ast. Na itt már kezdtem k. anyukázni.Ztán ezeke még háromszor eljátszotta, minden neki kellő program telepítése után. Na ekkor hazajöttem.
Másnap kérdezem a kollégákat, akinek ez a remek telefonja van, hogy kell csinálni ezeket.
-Hááát, nem lehet a sim-re menteni.
-Miiiiiii??????
-Akkor hova????
-Hááát, el kell küldeni valahova emailban.
-Minek és hova???
-Mert nem lehet menteni.
Pfffffffff!
-A képeket azt meg lehet nézni a pc-n.
-És menteni?
-El kell küldeni a felhőbe.
Na ekkor gurult el az agyam és küldtem a mamájába azt a b.rmot, aki ezt kitalálta.
Viszont vittem a havernak egy papírt, meg egy cerkát, hogy írja le a számokat, a képeit meg rajzolja le magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!