Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy úgy felidegesített a mobil h földhöz vágtatok? Lett valami baja?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Többször is.

Mivel az őskorszaktól kezdve ütésálló telefonokat használok (siemens M35, samsung b2700, stb...) nem lett semmi bajuk, de legalább a fejemből kiment a gőz...

2014. okt. 25. 10:48
 2/9 anonim válasza:
82%
Nekem valahogy mindig sikerül megállni, hogy ne vágjam földhöz, olyan volt már, hogy az ágyamat bombáztam meg vele, de semmi komoly. Véletlenül viszont már vagy ezerszer leesett, nem lett így baja, vagyis hát szerzett néhány karcolást de ez a legkevesebb.. Szegény már amúgy is a kukába való mondjuk.:'D
2014. okt. 25. 11:21
 3/9 kérdező.. ***** válasza:
100%
Volt 1-2x hogy felhúzott,akkor nekidobtam az ágynak de csak finoman nehogy lepattanjon róla xDD
2014. okt. 25. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen egy buta SE-t. De még ugrálni is kellett rajta, hogy rendesen összetörjön. Ehhez képest a maiak... :)
2014. okt. 25. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefon nem tud felhúzni ennyire, viszont olyan volt már, hogy akivel telefonáltam az annyira felidegesített, hogy földhöz vágtam.
2014. okt. 25. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
A régi buta telefonjaim közül egyiket sem vágtam földhöz ellenben a Galaxy Ace-met többször is:D Túlélte mindegyiket.(törés nélkül,de a kijelzője szinte használhatatlanul karcos lett,a készülékházról inkább ne is beszéljünk)
2014. okt. 25. 17:28
 7/9 kérdező.. ***** válasza:
100%
Téged is az galaxy ace húzott fel??Engem is xDD
2014. okt. 25. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem Galaxy S Advance van,na az csapódott falnak többször is,vagy a telefon fagyott le,amiatt vagy akivel telefonáltam az húzott fel.

Semmi baja nem lett,még mindig ugyanúgy működik,mint előtte,úgyhogy szerintem még fog egy párszor becsapódni :)

2014. okt. 26. 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem is S Advance van.. még nem vágtam földhöz de már nagyon érik... XD
2014. okt. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!