Danivok111 kérdése:
Melyiket éri meg jobban megvenni? (Samsung vagy sony)?
Figyelt kérdés
Amik számításba jönnek: Samsung galaxy core plus, Sony Xperia E1 vagy M, Samsung galaxy trend plus, s duos.2014. okt. 24. 16:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezeket ne vedd meg, sz*rok, vegyél inkább galaxy young-ot.
2/9 A kérdező kommentje:
Miben sz*rabbak mint a young?
2014. okt. 24. 19:10
3/9 anonim válasza:
A felsorolt két samsung az egy vicc. A young is az. Marad a két sony. Az M-ben több a ram mint az E1-ben, szóval az M lenne a legértelmesebb választás.
4/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy S3 neo
5/9 anonim válasza:
Nekunk Sony van M es es lasau a toltes,sokat lefagy.Samsungnak csak par pillanatra romlik el a billentyuzete,de egybol helyreall ugyhogy Samsung
6/9 anonim válasza:
Én samsungot vennémm de ezek közül SEMMIT! Az az 5 egy 0! Inkább s4 vagy s5 vagy note 4. ;)
7/9 anonim válasza:
Samsungot semmiképp nevegyél! De E1-et és M-et se. Sőt olyan telefont amin adroid van azt felejtsd el vagy iOS vagy WindowsPhone.
8/9 babylike válasza:
Nekem samsungom van, és utálom, ne vegyél olyat!!! Én is most okostelefont nezek magamnak, és én Sony xperia z3at vettem, sokkal jobb mint az M, csak ajánlani tudom!!!!!!
9/9 anonim válasza:
Hát 600 euróért persze hogy jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!