Az alábbiak közül melyik a legjobb telefon, és miért?
Figyelt kérdés
Sony Xperia Z1 , Samsung Galaxy S4 , HTC One Ace E8 , LG G2,LG Nexus 52014. okt. 24. 16:16
11/21 A kérdező kommentje:
lehet hogy jobbak a WP-s telefonok én még nem sokat próbáltam de úgy vettem észre hogy például egy sonyhoz képest elég gagyi anyagból készültek illetve a hardver is gyengébb tehát még ha jobb is a softwear és az android meg belassul mivan ha kap egy jobb softweart a sony most olvastam hogy a nexus keszulekeken kivul az egész Z széria is megkapja az android 5.0 át ami lehet hogy sokkal jobb lesz mint a WP
2014. okt. 24. 22:19
12/21 Zakathol válasza:
#5: 9mm b+!! :DDD Ezzel a válaszoddal simán tökönrúgtad az összes iOS elleni érvelésed. Ez print screen :DD
13/21 A kérdező kommentje:
hahaha :DD az tény hogy jó softwear kell de ha a softwear frissul es jobb lesz akkor az lesz a jobb telo aminek erosebb a hardweare
2014. okt. 25. 10:55
14/21 anonim válasza:
10. vagyok:
Az egy dolog hogy gyengébbek a WP-s telefonok de csak azért mert a Windows Phone-nak sokkal kisebb az igénye, ott még a legolcsóbb telefon se laggol ellenben az android-nál. De tiéd a döntés vedd amelyiket jobbnak tartod.
15/21 anonim válasza:
#9 és azt tudtad h galaxy y-ra is van android 4.4.4?
16/21 anonim válasza:
Persze nem laggol se a wp,se az ios. Csak annak a pár embernek aki itt megjelenik a kérdésével,ugye. Aláírom hogy kevesebbet mint az android,de az egyik nyilt forráskódú amit bárki felhasználhat,a másik meg zárt rendszer.
17/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent szerintetek melyiknek van a legjobb kamerája ezek kozül mert neztem kepeket es csalodtam en azt hittem a sonynak van a legjobb a 20,7 mp miatt meg a 3x os optikai zoom miatt de ahogy elnéztem még az s4 is jobban belovil a szineket meg a fényt ..szoval nem tudom melyik a legjobb a kamerát illetően ugyanis nálam ez az egyik legfontosabb tényező
2014. okt. 26. 17:47
18/21 anonim válasza:
Hát ha olyan telefon kell aminek jó a kamerája megint csak a Nokia a legjobb választás (pl.: Nokia Lumia 1020).
19/21 A kérdező kommentje:
Igen-igen tenyleg jo a kameraja az 1020 nak lattam en is csak a profi kamera miatt 2x olyan vastag a telefon mint a tobbi
2014. okt. 27. 23:28
20/21 anonim válasza:
Nem sokkal vastagabb, de most komoylan az a pár mm akkora baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!