IPad mini, vagy iPod touch 5?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik éri meg jobban? Ha az iPodból nagyobb tárhellyel vennék úgy jobban megérné?2014. okt. 24. 13:35
1/3 anonim válasza:
Már egyiket sem éri meg venni :/
Egy iPod touch 5 gen. felhasználó..
Már nem nagyon bírja a hardvere. Én várnék még egy kis ideig, felételezem hamarosan lesz iPad Mini 2 akció a MediaMarkt-ban, tekintve hogy közeleg a Karácsony. Az sokkal jobban megérné, el lennél vele pár évig :D
2/3 anonim válasza:
de a kérdésre válaszolva, hogyha mindenképpen ilyet szeretnél, akkor az iPod touch 5, leszámítva azt az esetet, hogy Jailbreak elni hajlandó vagy az iPad Mini-t. Akkor azzal lényegesen jobban járnál :D
3/3 anonim válasza:
én is méret miatt iPad-et venném, de a retinás minit, ugyanis ez az első generációs az iPad 2 hardverével már egy kicsit lomha. persze megszokás kérdése, nekem most az a legnagyobb gondom, hogy eladtam az iPad-emet, amin tök kényelmesen elchat-eltem, ugyanezt a telefonommal nem tudom megtenni(bár azért az tény, hogy az iOS-nek jóval normálisabb a billentyűzete, mint egy wp-s telónak, de azért egy iPad méret mégkényelmesebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!