Nokia Lumia 520 nem kapcsol be. Ha töltőre rakom akkor kiírja a Nokia feliratott és kicsit tölti de kikapcsol. Mi lehet az oka? SOS
Mi lehet a baj. Nincs lemerülve tudtommal. Ma az interneten böngésztem és kikapcsolt egyszercsak. Nagy nehezen sikerült bekapcsolnom de utána megint kikapcsolt. Azóta semmi.
Van valami megoldás rá? Esetleg egy pc-s program amivel újra lehet rakni mint az androidnál?
Kezdjük ott hogy ne hasonlítsd az androidhoz !
HR-t próbáltad ? Meddig hagytad a töltőn ?
Meleg volt amikor kikapcsolt ? Az aksit megnézted hogy van-e baja ? Érintkezéshiba ? Mennyi idős a telefon ?
Igazad van nem hasonlítom az androidhoz bocsánat.
Mi az a HR? Egy fél órát hagytam rajta. De alapból 70% on volt. Nem volt meleg a telefon . Hogy tudom megnézni az aksit hogy jó-e az érintkezése? Még nincs 1 éves a telefon.
Pl kiveszed az aksit, megnézed minden jó-éééé, azt visszarakod, megpróbálod újra.
HR = Hard Reset ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!