Milyen szinű iPhone 5C vegyek?
Figyelt kérdés
14/f . Gondoltam kékre vagy zöldre . De olvastam hogy a fehér is jó fiúnak , de én buuzisnak tartom . Tehát : Kék vagy Zöld. netán fehér ?2014. okt. 23. 20:45
11/12 A kérdező kommentje:
szanalmas vagy .... azt irsz amit akarsz :P
2014. okt. 25. 15:18
12/12 anonim válasza:
Miért lenne az? Elmondta az igazságot, elmondta, hogy 5C nem igazán éri meg az árát...aztakkor? Minek kell lepontozni? Én speciel gyűlölöm az olyan embereket, akik az iphonejukkal villognak, és nem azért mert nekem nem telik rá, hanem szimplán utálom a nagyképűséget, és utálom, amikor az emberek a vagyoni helyzetükkel villognak..amúgy ez tipikus hozzáállás, hogyha valaki kétségbe meri vonni azt, hogy az általuk magasztalt iphone a legjobb, akkor már rögtön megy a pattogás, hogy "mivan, neked nemtelik rá?"...mellesleg igen, az 5s egy nagyon jó teló, ugyanúgy, ahogy a 6 és a 6 plus is, szóval szerintem gyűjts még mondjuk egy 5s-re, ne vedd meg rögtön azt, ami kijön a pénzedből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!