Miért törlődtek le maguktól a képeim az sd kártyáról?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem h szerintetek miért törlődtek le magától az összes régi képeim a telefonomról? ZTE Atlas W telefonom van Transcend Microsd kártyám van 4GB-os..És tegnap este néztem volna meg a képeimet és nem volt már rajta egy sem..és nem értem h miért törlődtek le az összes képeim nagyon régi képek voltak és fontosak voltak nekem!! Le sem formáztam nem nyúltam a telefonhoz se senki más úgy h ezt nem értem h magától hogyan törlődhetek le az összes képek róla!! Azon kívül minden rajta van az sd kártyán zenék stb..ami eddig rajta volt viszont a képek nincsenek rajta..:/!! Kérlek segítsetek h mi lehet a baj.köszönöm2014. okt. 23. 10:26
1/7 A kérdező kommentje:
Léci segítsetek!!:(
2014. okt. 23. 10:33
2/7 anonim válasza:
Biztos nem magától törlődtek le...kérdezd meg a nődet!
3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!! És nem értem h miért kell bunkósodni!! Elhiheted h magától törlődtek le mert senki nem nyúlt a telefonomhoz akkor az nap nem is telefonoztam!! Szóval nem vagyok olyan hülye h a saját képeimet letöröltem már bocs!!
2014. okt. 23. 10:35
4/7 anonim válasza:
szedd ki az sd kártyát utána tedd vissza. nekem is csinálja ezt néha és csak kiszedem és mikor visszarakom már jó
5/7 A kérdező kommentje:
Értem..már próbáltam mindent és semmi!!:(
2014. okt. 23. 11:19
6/7 anonim válasza:
Nem bunkóskodtam,de amit leírtál,az hülyeség!Magától nem törlődik ki!
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hülyeség amit leírtam!! Biztos nem vagyok olyan hülye h ilyen kérdést tegyek fől ha nem lenne igaz! Senki nem nyúlt a telefonomhoz az égvilágon és még sincsenek rajta a képek!!
2014. okt. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!