Iphone 4 neha bekapcsol neha nem?
Figyelt kérdés
Ma bevolt kapcsolva a telefonom tobb mint 3 orat, utana hazaertem, betugtam tolteni, es egy ilyen fura hangot kiadva osszesetta kep, utana kikapcsolt.
ra 1 orara, elkezdett bekapcsolni de megallt a logonal, es atvaltozott a hatter kekre. megprobaltam a recovery modot is de ott is kek lesz, es 3194/3195 errorokat kapok. ahhoz, hogy 1x eljussak oda , hogy bejojjon a logo vagy recovery, ahhoz kikell vegyem az aksit vagy 5 percre, utana tudok csak csinalni valamit, de ahogy hard resetelem, megint nem csinal semmit, csak ha megint ki-be rakom az aksit...
Mi lehet a gond ???
mas aksival mar probaltam, motherboard problema lenne? help!
2014. okt. 23. 08:47
1/1 A kérdező kommentje:
kozben rajottem, hogy azert nemtudom restorolni, mert az itunes ugyanakkor felakarja updatelni 8.1 re ami pedig nem kompatibilis az iphone 4-el.. igy a restoret sem engedi...
2014. okt. 23. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!