Tudok hívásokat fogadni apple watch-al ha az i phonom pl az épület másik végében van?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen új szabályt hoztak be,nem lehet nálam telefon munka közben!A párom elég beteg bármikor rosszul lehet!Ezért gondoltam hogy befektetek egy ilyen órába,nyugodtabb lennék egész nap ha tudom el tud érni!Ha valaki okosabb nálam ebbe a témában(ez nem nehéz)légyszi segítsen!Előre is köszönöm!2014. okt. 22. 20:46
1/6 Tengor válasza:
Blutooth-on keresztül csatlakozik. Annak a hatótávolsága általában max 10 m.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!akkor ez kilőve:)
2014. okt. 22. 22:51
3/6 anonim válasza:
Azért ne általánosíts, akár 100 méter is lehet (bár gyakorlatban inkább 30 méter szokott lenni a max), az más kérdés, hogy egy ilyen kis órának már a 10 méter is jó teljesítménynek számít.
4/6 Tengor válasza:
#3, igen a Class 1 szabvány valóban 100 m-t rögzít, de azért egy erősen elméleti határ.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek!
Nem dobtam ki egy csomó pénzt az ablakon!!:)
2014. okt. 23. 21:54
6/6 anonim válasza:
Még amúgy sem tudtál volna, mivel még nem jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!