Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 625 ben van 4G?

Nokia lumia 625 ben van 4G?

Figyelt kérdés
Van egy nokia lumia 625 ös készülékem és van mobil netem meg minden de a sim beállításoknál mégis csak a 2G és 3G között tudok választani miért vagy külön vizetni kell a 4G ért és csak akkor jelzi ki ha észleli hogy van vagy hogyan van help ? :)

2014. okt. 22. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanilyen telefonom van, es ugyanezen gondolkoztam en is. Nekem a ballitasoknal irja AZ LTE-t is.

T-mobilenal vagyok es s-es netcsomagom van, es remlik, months lattam volna, hogy bizonyos meretu cskmag utan ad csak 4G-t. Talan olyan L-XL kornyeken. De rogton megnezem

2014. okt. 22. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyebkent, igen, van benne
2014. okt. 22. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem talaltam semmit. De egyebkent, nekem legtobbszor H+ megy rajta, Ami gyprsabb mint a 3G, de meg lassabb, mint a 4G.
2014. okt. 22. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Van 4G mert nekem is can benne+eleve ugy reklámozza a tv 📺
2014. okt. 22. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Es megy is rajta?? Mert nekem egyszer se azt adja be. Hiaba vagyok pesten, vagy a szomszed varosban(ahol van lefedettseg),mindig csak H+ megy rajta. Azzal, hogy MIT reklamoz a tv, mi van a neten, milyen adottsagai vannak tisztaban vagyunk/vagyok. Csak a teny, hogy valamierrt nem megy rajta ku*va idegesito.
2014. okt. 23. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem be lehet állítani,hogy 2g 3g 4g mennyen!
2014. nov. 1. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Addig eljutottunk már, hogy be lehet állítani. De valami oknál fogva nem megy rajta.

Menjen* amugy.

2014. nov. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!