Talált már valaki LG F6-hoz megfelelő, működőképes IGO-t?
Elvileg qHD felbontású a kijelző, de eddig az általam talált összes IGO verzió hibát dob fel, miszerint a valódi képernyőfelbontás ennél kisebb, ezért a qHD-s sys file-lal telepített app nem tud futni. Próbáltam a 480X800-at, hátha kisebb felbontás körben fekete kerettel menni fog, de az sem fut, ugyanúgy felbontás eltérés miatt.
Ha esetleg valami file átírásával megoldható, örülnék, ha valaki tudna segíteni, mit merre.
A főnökömnek beígértem a telepítést és most elakadtam, mint Móricka a kupiportán.
Előre is köszönöm!
Köszönöm, de attól tartok, ez nem fog menni, megpróbáltam a sys-ben átírni arra a felbontásra, amit az IGO hibaüzenet kiírt, mint valós felbontást, de akkor el sem indult, simán indítás után leállt az app.
Leeht, hogy másik, máshonnan hozott IGO-nál működne, de egyelőre csak kettőt találtam (enkór), ami elvileg tud qHD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!