Mitől lesz jobb a sony xperia p készülékem ha rootolom? de azt amúgy hogy kell?
Gyári alapú kitakarított custom romok, gyári sz@rok eltávolíthatóak lesznek (pl. regeteg közösségi alkalmazás), blokkolhatók lesznek a hirdetések, a programokról és akár az egész rendszerről mentést lehet készíteni, használható egy csomó alkalmazás, ami root nélkül nem menne. Kikapcsolhatók az idegesítő értesítések, húzd ki a töltőt, adatforgalom bekapcsolva stb. Xperia P-m van nekem is, egy kalap szr hardveresen, de a legutolsó gyári szofver is messze van a tökéletestől. Szóval rossz, bárhogy nézzük. A telefonom a kezdetektől fogva rootolva volt, nagyjából fél éve pedig bootloader-t is nyitottam, mert nem bírtam a hülyeségeit. Custom rommal használom, de ez a telefon soha nem lesz tökéletes. Cserélném ha tudnám.
Szoftvertől függ a módja. A legutolsó gyári JB-t szinte egy kattintás rootolni. Ezzel: [link]
Privátban érkezett kérdésre, itt egy válasz, kövesd az utasításokat. Ne felejtsd el ellenőrizni a bootloader nyithatóságát. Szolgáltatós telefonon felesleges ellenőrizni, semmilyen eszközzel nem nyitható. Csak gyári független telefonok nyithatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!