Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Relytett szám! De most mit...

Relytett szám! De most mit csináljak?

Figyelt kérdés

nah szóval az van,hogy hivogat valaki relytett számon.

fel szeretném jelenteni ,mert nagyon idegesít,hogy örökké hivogat.de ugy csinálja hogy szól körülbelül 3 mp-ig a teló,és hirtelen kinyomja. szóval amire odaérek hogy gyorsan felvegyem,hirtelen kinyomja.Ezt a szolgáltatónál a híváslistába meglehet majd találni? vagy csak azokat találni meg náluk,amelyik hívást fogadtam?

nem szeretnék bohócot csinálni magamból azért kéne a segítség.

hallodtam már olyat,hogy hivogatott valakit relytett számú,felvette sose szólt bele senki,de viszont azokat a hivásokat tárolta a szolgáltató rendszere,és azt nem tudom,hogy aztis tárolja amelyik hívást nem veszi fel az ember?remélem érthető. a választ előre is köszi.

2010. jan. 24. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

*rejtett szám

amúgy nem lehet kdieríteni, hogy ki hív, csak ha rendőrségi esetről van szó. tehát lehet el tudnál vmit érni, de kétlem h ilyennel foglalkoznának.

válts telószámot, ha lehetséges.

2010. jan. 24. 18:24
 2/4 anonim válasza:
Kérdezz rá a szolgáltatónál, valószínűleg tárolják, de ha külön kéred, akkor biztos meg tudják nézni, hogy adott időben ki keresett! kérsz a számra 1 blokkolást, hogy ne tudjon hívni!
2010. jan. 24. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. jan. 24. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, ez ugyanaz-e, de a mi cégünk összes dolgozóját hívogatta egy ilyen társaság. jelentek is meg cikkerk róluk a neten. voltak, akik telefonkártyát akartak értékesíteni.

jelentsd a szolgáltatód felé.

2010. jan. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!