Relytett szám! De most mit csináljak?
nah szóval az van,hogy hivogat valaki relytett számon.
fel szeretném jelenteni ,mert nagyon idegesít,hogy örökké hivogat.de ugy csinálja hogy szól körülbelül 3 mp-ig a teló,és hirtelen kinyomja. szóval amire odaérek hogy gyorsan felvegyem,hirtelen kinyomja.Ezt a szolgáltatónál a híváslistába meglehet majd találni? vagy csak azokat találni meg náluk,amelyik hívást fogadtam?
nem szeretnék bohócot csinálni magamból azért kéne a segítség.
hallodtam már olyat,hogy hivogatott valakit relytett számú,felvette sose szólt bele senki,de viszont azokat a hivásokat tárolta a szolgáltató rendszere,és azt nem tudom,hogy aztis tárolja amelyik hívást nem veszi fel az ember?remélem érthető. a választ előre is köszi.
*rejtett szám
amúgy nem lehet kdieríteni, hogy ki hív, csak ha rendőrségi esetről van szó. tehát lehet el tudnál vmit érni, de kétlem h ilyennel foglalkoznának.
válts telószámot, ha lehetséges.
nem tudom, ez ugyanaz-e, de a mi cégünk összes dolgozóját hívogatta egy ilyen társaság. jelentek is meg cikkerk róluk a neten. voltak, akik telefonkártyát akartak értékesíteni.
jelentsd a szolgáltatód felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!