Lenne egy 64gb micro sd kartyam. Par honapja vettem ujonan. Nem latja se pc, se telefon. Mi a baja?
Figyelt kérdés
Ugy kezdodott az egesz, hogy telefon megbolodult ujra inditottam, sd kartyat ki vettem es mikor vissza alt a keszulek ujra vissza raktam es nem latta. Utana pc-n telefont rakotve, adapterel sehogy. 2 telefonon megneztem egyik se mind a ketto xperia z2, gepen meg win7 32bites rendszer van. Remelem valaki tud nekem segiteni. Nem baj ha az adatokat nem nyerem vissza mert nem volt rajta semmi olyan csak filmek .2014. okt. 20. 11:57
1/3 A kérdező kommentje:
Egy régebbi lg nem droidos készülék látja le is akarná formázni de nem tudja végre hajtani :(
2014. okt. 20. 12:25
2/3 földes ákos válasza:
nekem is ilyen problémám van sd kingston 16gb class4 micro SDHC telefon xperia sp neked milyen LG látja
3/3 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi kinezete van csak 1 simes. Bar ez lehet azert nem tudja formatalni mert nem is kezeli addig
Holnap galaxy s4 be is bele probalom meg egy gombos nokiaba hatha egyikjo lesz.
2014. okt. 20. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!