Nem tudok dönteni a Galaxy S5, Galaxy Alpha, és a Sony Z3 között. Javaslatokat kérnék? .
Sziasztok!
Rengeteg tesztet megnéztem, összehasonlításokat, kipróbáltam, megnyomkodtam őket, de döntésképtelen vagyok.
Ezidáig egy S1-et hajtottam, de már korán hozzá kellett nyúlnom, hogy tudjam is használni, mert hamar elkezdett akadni, fagyni....miegymás.
A samsungokról sokat hallottam, hogy hajlamosak a fagyásra még most is.
Az Alpha nagyon tetszik, hogy fém házas, és viszonylag pici, de a kicsi akkuja picit hátrányba helyezi nálam a telefont.
A Sonynak a menüje az, ami nem szimpatikus annyira... azon felül viszont jónak tűnik.
Az S5 megint csak Samsung...ennyi.
Csak nálam van berögződve ez, hogy a Samsung összecsapja a készülékeit, és képtelen megfelelően optimalizálni őket?
Érveket, ellenérveket szeretnék tőletek a telefonok javaira, melyiket és miért választanátok, ill. hogy melyiket miért ne.
Köszönöm.
Köszönöm, esetleg érveket tudnál mondani, hogy miért?
Minden érdekelne.
Nokianak a windows rendszere nem jön be, olyat semmiképp sem szeretnék venni.
Az Iphone 6 meg nagyon kötött rendszerű, amivel nincs semmi gond, csak az ára 1.5 - 2 szerese a többihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!